22 Mart 2014 Cumartesi

Facebook'da popi yada fame olma yolları.

kimseyi iplemiyormuş tavırlarında sözler paylaşın
" kötü günde yanımızda olmayanın iyi günde yanımızda hiç de işi yok kardeşim. " gibi.




enteresan hallerinizi , fotoğraflarınızı paylaşın
çocukluk fotoğraflarınız , en enteresan komik veya ilginç fotoğraflarınız. kaçınmayın paylaşın.


gündem ile alakalı olun
gündemi kaçırmamanızda gündeme yakın durum güncellemeleri yapmanızda fayda var. bu sizi hem aktif hemde biraz daha sosyal tavırlar içerisinde olduğunuzu gösterecektir.



saçmasapan tartışmalara girin
haklı veya haksız hiç farketmez. mağdur edebiyatı yapın saçmasapan tartışmalara girin , gören noluyor ya desin. Bkz : ( sayfaların altlarına siyasi içerikli gündemden dem vuran yorumlar atmak )



ünlülere laf atın , umrumda değil siması yaratın
hayatınızda asla uzanamayacağınız , tanışamayacağınız , tüyü kılı bile olamayacağınız ünlülere laf atın dalge geçin. ( Bkz : Justin Bieber ) = kızların dikkatini çekmek gibi.



yalnızım ben çok yalnız mesajı verin
hayatta yalnız olduğunu söyleyin. o türlü durumlar atın , hayatı sevmediğinizi ve hiçbirşeye anlam veremediğinizi söyleyin insanlara.




laf sokun
gelene geçene laf sokun gerek durumlarınızda gerek yorumlarınızda. zaten en iyi yaptığımız bu değil mi ?



artistlik yapın
itibar sahibi olun. "  " gibi artistlik ifadeleri kullanın. en güzel yalanları söyleyin , en acımasız eleştrileri yapın ve oradan uzaklaşın. bombanın patlamasını bekleyin.






ve mutlu sonartık siz de hayatın gündelik yalanlarına inanan , gerçeklikten kopuk bomboş insanlarsınız ve popülersiniz. facebookda popüler olmanın genel anlamda mantığı bu. en azından türkiyede bu sistem böyle işliyor. ( ha birde mağdur edebiyatı yapmayı ihmal etmeyin. bizim millet sever.
)

1 yorum:

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free