15 Şubat 2014 Cumartesi

Candy Crush Saga Programsız Hile 15.02.2014 [Çalışıyor]


Candy Crush Saga Programsız Hile 15.02.2014 

Hilenin Özellikleri Nelerdir ?

1-) Bu hile ile sonsuz canınız olur yani can sorunu yaşamazsınız çünkü hiç bitmez :)

2-) Güçlendiricileriniz sonsuz olur istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

3-) Açık olan bütün büyüler satın alınmıştır ve kullanılabilir.

Hile Eklentisini Nasıl Yüklerim ?

Aşağıdaki videoda hile eklentisini nasıl yükleyeceğinizi gösterdik ancak yazılı olarakda kısaca bahsedeyim. Hile eklenti sitesine firefox tarayıcınız ile gibi ve alttaki “Install Extension” tuşuna basın. Açılan pencereyi kabul edin ve sol üstte eklenti uyarısı verirse yükleye basın. 1-2 saniye içinde yükleme gerçekleşecek ve tarayıcınızı yeniden başlatınca hile aktif olacak. Bu işlem 1 kereliktir oyuna her girdiğinizde hile otomatik aktif olur zaten.

Video:






Hile Eklentisini Nasıl Kaldırırım ?

Eğer firefox tarayıcınızdan eklentiyi kaldırmak isterseniz. Sol üstteki firefox menüsüne basın ve ardından çıkan menüden eklentilere girin. Orada eklentinizi bulun ve kaldır tuşuna basın. Eğer geçici olarak kapatmak isterseniz etkinsizleştir tuşuna basın daha sonra etkinleştir diyerek tekrar hileyi aktif hale getirebilirsiniz.

Önemli Not : Bazen oyuna güncelleme gelir ve hile ekranı dolarken %33 de gibi takılma olur. Bunun nedeni hile eklentisininde güncelenmeye ihtiyaç duyması. Güncellemeyi otomatik yapar ancak bazen 3-5 saat çalışmama durumu olabilir güncellenene kadar. Sadece beklemeniz yeterlidir. İsterseniz güncelleme gelene kadar eklentiyi kapatıp normal oynayabilirsiniz.

Hile Eklentisi : Siteye Git






0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free