9 Haziran 2015 Salı

PETA CİTY HİLELERİ

PETA CİTY HİLESİ

Peta city, Peta city hile, Peta city hileleri, Peta city hileleri
Merhaba arkadaşlar aksiyon severlerin çok beğeneceğini düşündüğümüz peta city oyunu piyasaya çıktı ve çıkmasının adından hilelerde internet aleminde yerini aldı. Bu zevkli ve heyecanlı oyunda silah her şey demek.. 
Eğer iyi bir silahınız varsa düşmanınızdan %50 daha avantajlı durumdasınız demektir. Size silah mı lazımdı o zaman devam..
Oyunda raiş fiyatlara satılan silah paketlerini almak istermisiniz..
SON GÜNCELLEME TARİHİ:18.06.2015
Modifiye silahlar süper itemler ve daha bir çok şey bu süper hile paketimizin dahilinde bulabileceksiniz. Hilemizin kurulum ve kullanımını anlatarak başlayalım ...


Öncelikle aşağıdaki link'ten hileyi indirip bilgisayarımıza kuruyoruz. Biz İndireceğiniz programda virüs olmadığını garanti ederiz ancak siz indirdikten sonra mutlaka virüs taramasında geçirin. Dosyamızı indirdikten sonra Oyunu açarak herhangi bir savaşa giriyoruz ve hile programımızı çalıştırıyoruz.Oyuna geri dönüp savaştan çıkarak markete giriyoruz. Daha sonra tekrar hilemize dönerek giriş yapıyoruz.Eğer hilemize savaş sırasında yada markette değilken giriş yaparsanız hata verecektir, bu nedenle sadece marketteyken hilemize giriş yapmanız gerekmektedir

Giriş yaptıktan sora oyundaki satın almak istediğiniz ürünün tam adını hilemizdeki start item yazan bölüme yazmanız gerekmektedir. Ürün ismini yazdıktan sonra start'a basın. Ortalama 3 dakika bekleyeceksiniz. Hilemiz ve oyun birbirine bağlanacaktır. Sizi ürünü satın almış olarak gösterecektir. Son yapmanız gereken marketten ürün satın ala tıklamanız. Satın alma işlemi gerçekleşecektir. Hile Programını kapatmadan marketten çıkmayın. Hile programını kapatıp oyuna dönün ve hiç bir oyuna girmeden oyunu kapatıp tekrar açın ve ürününüz sizindir. Güle güle kullanın..
Hile linki aşşağıdadır.



ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
PREMİUM İLE İNDİRDİĞİNİZ DOSYALARDA OLUŞABİLECEK HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA SİZLERE YARDIMCI OLUNMAKTADIR.
PREMİUM SATIN ALIRKEN KULLANDIĞINIZ MAİL ADRESİNİZİ YAZARSANIZ,
PREMİUM ALDIĞINIZ SİSTEMDE ONAYLANDIKTAN SONRA SİZE DOSYANIN ORJİNAL KOPYASI MAİL OLARAK YOLLANCAKTIR.
PREMİUM ALIRKEN TURBOBİT YADA HİTFİLE SİTESİNİ KULLANINIZ
DİĞER SİTELERDEN ALDIĞINIZ PREMİUM ÜYELİKLER SİSTEMİMİZDE GÖZÜKMEMEKTEDİR. 



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free