8 Haziran 2015 Pazartesi

WOLD OF WARSHİPS İNDİR

WOLD OF WARSHİPS İNDİR OYNA

SUAN İÇİN BU HİLE ÇALIŞMAMAKTADIR

Lesta Studio ve Wargaming.Net işbirliğiyle BigWorld oyunu motoru kullanılarak geliştirilen MMO oyunu World of Warships'de sahip olduğunuz savaş gemisiyle karanlık sularda rakip gemileri yok etmeye çalışıyorsunuz. Pasifik, Arktik ve Atlantik okyanusunda yer alan özel haritalarda geçmesi beklenen oyunda 5 farklı devlete ait gerçeğe uygun olarak tasarlanmış çeşitli savaş gemileri bulunmakta.

Sovyet, Alman, Japon, Amerikan ve İngiliz gemilerinin yer alması beklenen World of Warships'de gemiler hafif kruvazör, ağır kruvazör, savaş gemileri, uçak gemileri, destroyer ve savaş kruvazörü gibi dünya standartlarında sınıflandırılmış olarak kullanıcıya sunulacak.
World of Warships
Kullanılan stratejinin oldukça önem taşıdığı oyunda sahip olduğunuz gemileri zırh, dayanıklılık, ateş gücü ve hız gibi bir çok yönden geliştirmeniz de mümkün. 


NASIL KAYIT OLUR VE OYNARIZ..
Henüz kapalı alfa aşamasında olan oyuna kayıt olmanızı ve hiç bir yerde bulamayacağınız indirme linkini size sağlıyoruz. 
Tek yapmanız gereken: world of tanks yada world of warplanes'se kayıt olmak.. 
Sonrasında giriş menüsünden hesap birleştirme'yi kullanarak ortak hesap oluşturmak.. Bu wargame'nin uçak,tank ve gemi savaşlarını tek hesap haline getirme şeklidir.. yani tank oynuyorsanız yada uçak, gemi oyununada otomotik olarak kayıt olduğunuz anlamını taşır.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra yapmanız gereken indirme linkinden dosyayı indirmek ve çalıştırmak.. dosya boyutu 1.60 gb dir..
ancak bu ön yükleme dosyasıdır eğer wot yada wop oynadıysanız bilirsiniz.

indireceğiniz dosya ana dosyaları içerir. Programı indirdikten sonra world of warships güncelleme sayfası açılır ve beta aşamasını günceller.. 

      Ve artık oynamaya hazırsınız.. Tek yapmanız gereken kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip oyunun tadına varmak.. 
                                                                                
                                                                             İYİ EĞLENCELER


                  
                                                 ( TIKLA İNDİR )


OYUN HENÜZ ALFA TEST AŞAMASINDA OLDUĞUNDAN SİZLERİ UĞRAŞTIRMAMAK ADINA GEÇİCİ HİLELERİNİ PAYLAŞMIYORUZ. 
AÇIK BETA'DAN İTİBAREN HİLESİNİDE PAYLAŞACAĞIZ...





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free