16 Ağustos 2014 Cumartesi

Android APK Oyun Yükleme işlemi


İLK OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN BLOGUMUZDAKİ İNDİRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNUN LİNKİNE TIKLAMAK DAHA SONRA BEŞ SANİYE BEKLEMENİZ GEREKECEK BU BEKLEMENİN ARDINDAN SİZİ İNDİRME BÖLÜMÜNE YÖNLENDİRECEĞİZ. YÖNLENDİRİLDİĞİNİZ SAYFADAN ÜCRETSİZ İNDİR VEYA DİREK İNDİR BUTONLARI ÇIKACAK BU BUTONLARI KULLANARAK İNDİRME İŞLEMİNİ YAPTIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYİNİZ.

Merhaba androidmekanii.blogspot kullancıları bu yazımda gelen çok istek üzerine Android cihazlara nasıl oyun yüklenir onu anlatıcağım.


Öncelikle markette olan paralı bi oyunu netten indirip cihaza yüklemek istediğinizde oyunun data dosyalarını indirmek zorundayız bu dosyanın boyutu oyuna göre değişir bazen 200mb olur bazen 1gb bazen ise daha fazla.

Data dosylarını ve oyunun apk sini indirdik diyelim. Büyük ihtimal data dosyaları part halinde ve zip'le sıkıştırılmış bi şekildedir. Tüm data dosyalarını seçip Part 1 olana sağ tıklıyoruz ve buraya çıkart diyoruz. Çıkan dosya büyük ihtimal "com." diye başlayan bir klasördür ve içinde tek bir obb dosyası vardır.

Bu Çıkarttığımız dosyayı telefonumuzun "sdcard/Android/obb" yolunu bulup atıyoruz.Daha sonra oyunu apk dosyasını telefonumuza atıp yüklüyoruz.

Tüm olay bu bazen oyunlarda tek dosyalı obb değilde içinde birçok dosya olan data klasörü olabilir,bu dosyayı da gene aynı şekilde "sdcard/Android/data" yolunu bulup atıyoruz ve apk yi yüklüyoruz.

NOT:  Data dosyalı oyunlar genelde büyük oyunlardır. Küçük oyunları sadece apk dosyasını bulup yükleyerek oynayabilirsiniz. 

Kafanıza takılan veya merak ettiklerinizi yorum atın yardımcı olmaya çalışalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free