17 Ağustos 2014 Pazar

Clean Master Full APK indir


Clean Master

Clean Master şuanda en çok indirilen alanında uzman bir android araç uygulamasıdır yüklediğinizde android cihazınızın artık ne kadar rahat çalıştığını göreceksiniz çünkü bu araç cihazınızı hep formda tutmaya çalışacaktır.
Tabi bu her android cihazda bu şekilde dört dörtlük çalışacak demek değil elbette aksi durumların yaşandığı cihazlarda olacaktır. Androidmekanii olarak sizlere tavsiyem uygulamayı bir haftalık denemenizdir daha sonra olumlu yönde bir etki olursa kullanmaya devam edersiniz. Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.



İNDİRME LİNKLERİ: LİNK1  |   LİNK2




Aşağıdaki açıklama uygulamanın google play deki açıklamasından bir alıntıdır.


Basit, Eksiksiz ve Güvenli olan Clean Master, Cheetah Mobile tarafından geliştirilen dünyanın en çok indirilen Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve güvenlik/antivirüs takımıdır. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı korumada eşsizdir. Bu eksiksiz iyileştirme yöneticisi, Clean Master'ı yükleyen 100,000,000'un üzerindeki kişiye katılın! Cihazınızın tüm sorunlarını düzeltmek, neyin cihazınızı yavaşlattığını öğrenmek ve kötü amaçlı yazılımlardan etkilenip etkilenmediğini bulmak için buradayız.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free