15 Ağustos 2014 Cuma

Android Oyunlarda Hile Yapma Yöntemleri


Merhaba Arkadaslar Bu Yazımda Android Oyunlarda Nasıl Hile Yapılır Onu Anlatacağım.


Öncelikle hile yi yapabilmeniz için telefonunuzun ROOT'lu olması lazım ROOT'suz ise hile yapılmaz.

Android oyunlarda hile genelde gerçek para ile satılan altın veya oyun parası için yapılır. Bu hileler online oyunların bazılarında çalısmaktadır,tek kişilik oyunların isinde çoğunda işe yarar.

Hileyi yapmak için ben 2 tane uygulama kullanıyorum çünkü bazı oyunlarda biri çalısmaz ise diğerini deniyorum tabii bazen ikisininde işe yaramadıgı oluyor bu programlar FREEDOM ve GAMEKİLLER.

Gamekiller i Android Markette Arattıgınız zaman bedava olarak indirebilirsiniz.
Freedom ise Android Markette yasaklanmış ve silinmiştir bu yüzden apk olarak indirip telefonunuza atıp yüklemek zorundasınız yazı sonunda iki uygulamanında linki ni vereceğim.

GAMEKİLLER KULLANIMI

Nasıl Kullanıldıklarına Gelirsek Gamekiller ile başlayalım.

Önce oyuna girmeden Gamekiller i acın daha sonra oyuna girin. Gamekillerin ana ekranda bi anahtar simgesi oluşacaktır. Oyuna girince oyundaki paranıza bakın mesela 500 paranız var oyunda gamekiller in anahtar simgesine tıklayın çıkan yere 500 yazıp arama simgesine tıklayın karşınıza çıkan ekranda AUTO IDENTIFY iyi şeçin.

Karşınıza gelen ekranda tek bir kod gibi sayı var ise ve 500 yazıyor ise bu oyundaki paranızdır ona tıklayın VALUE bölümünü999999 yapın yani ne kadar para istiyor iseniz onu yapın ve OK diyin daha sonra geri tusuna basarak oyuna dönün herhangi bişey alın sonra oyundaki paranıza bakın sizin yazdıgınız rakam para olarak orda gözükecek yani sınırsız paranız olacak eğer işlemedi ise oyun hileye karsı korumalıdır.

FREEDOM KULLANIMI

Freedom ise gamekillerden farklı olarak kullanımı daha kolay ve başkadır. Çünkü gamekillerde direk parayı ayarlıyoruz vs. Freedom da ise oyunda gerçek para ile satılan bölümdeki eşyaları para ödemiş gibi göstererek alıyoruz.

Telefonunuza Freedom uygulamasını yükleyin ve uygulamaya girin uygulamaya girince telefonunuzdaki tüm yüklü programlar karsınıza cıkacaktır. Bizim onlarla işimiz yok sadece o menüde iken telefonunuzun menü tuşuna basın karsınıza START yeri gelmesi lazım orası ya START dır ya STOP START ise uygulama etkin değildir.

STOP ise etkindir. Ben Etkin olmadıgını var sayarak anlatıyorum. START a basın herhangi bir oyuna girin bu oyun kredi kartı ile ödeme isteyen bi oyun olsun ve oyunda gercek para ödeyerek eşyalar alacağınız bölüme gelin fiyatı yazan herhangi bir şeye tıklayın ve devam et diyin ekranda ÖDEME TAMAMLANMIŞTIR yazısı çıkacaktır. Böylelikle sahte hesap ile ödeme yapmıs gibi gösterdik ve eşyayı aldık eğer esyayı bu sekilde alamadıysanız oyun freedom a karsı koruma altındadır.

HİLE UYGULAMALARINI İNDİRMEK AŞAĞIDAKİ BUTONU KULLANIN

VEYA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN TEK TEK İNDİREBİLİRSİNİZ.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free