18 Ağustos 2014 Pazartesi

Talking Ginger Full APK indir



Oyun açıklaması: Talking Ginger

 
Ginger'ı konuşmak robot tabanındaki cihazlar için komik bir uygulama. Bu küçük Zencefil yatağa gitmek için geç ve yüksek zamanı. Bu, bir duş almak, kuru olsun, ve aynı zamanda diş fırçalama ve lazımlık gitmek gereklidir.

Ona yardım etmek için vardır! Tüm yukarıda belirtilen manipülasyonlar ile ona yardımcı olduğunda kedinin yeni hayaller kilidi olacak. Bu genel olarak 50 hayalleri açmak için gereklidir. Komik kedi sen kendi sesiyle söylemek her şeyi tekrar ve aynı zamanda dokunur ve okşayarak tepki olacaktır. Sen kırmızı kedi ile neşeli bir video kaydetmek ve Facebook üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilir veya onunla MMS veya e-posta gönderebilirsiniz.Uygulama yetişkinler için, hem de çocuklar için çok ilginç.Oyun neşeli bir eğlence olarak değil, aynı zamanda küçük bir çocuk yatağa gitmek için bir hatırlatma olarak değil sadece kullanılabilir.


Dikkat!Uygulamanın ilk başında, cihazınızda en kaliteli ekran grafikleri elde etmek için ek veri (önbellek) yaklaşık 6-42 megabayt indirmek gerekir. Bazı telefonlar için NAKİT web sitemizde mevcut olacaktır.


APK İNDİRMEK LİNKLERİ:   LİNK1   LİNK2


Screenshots of the Talking Ginger for Android tablet, phone.
Screenshots of the Talking Ginger for Android tablet, phone.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free