12 Ağustos 2014 Salı

Table Top Racing APK indir



Table Top Racing adındaki android için tasarlanmış bu oyun ile eğlenceli vakitker geçireceksiniz. Sınırsız para modu ve hilesi ile istediğiniz kadar para yapabileceksiniz. Daha önce birçok başarılı yarış oyununun altına imzasını atmış olan Playrise Digital tarafından geliştirilen oyun, yarış oyunu ve dövüş oyunu öğelerini bir araya getirerek kullanıcılara farklı bir deneyim sunmaktadır.Konsol kalitesinde etkileyici grafiklere ve oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip olan oyun içerisinde kullanabileceğiniz 17 farklı araç ve yarışabileceğiniz 8 benzersiz yarış pisti bulunmaktadır. Amacınız her yarış oyununda olduğu gibi bitiş çizgisini ilk sırada geçmek ve rakiplerinizi saf dışı etmektir. Yarışlarda yakaladığınız başarılar doğrultusunda kazanacağınız altınlar yardımıyla yeni arabaların ve yeni silahların kilidini açtırabileceğiniz gibi, isterseniz kullanmakta olduğunuz aracı ve silahları geliştirebilirsiniz.Oldukça bağımlılık yapan bir oyun olan Table Top Racing'i oynarken hem çok eğlenecek hem de çok fazla hırs yapacaksınız. Eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsanız Table Top Racing'i mutlaka denemelisiniz.

Table Top Racing Özellikleri:
17 geliştirilebilir araba
8 farklı yarış pisti
4 zorlu şampiyona
30'dan fazla görev
6 benzersiz oynanış modu
9 adet yarış içi günçlendirici
30 adet başarım
Bulut senkronizasyonu

Oyun için gerekli olan data (obb dosyası) rar dosyasında mevcuttur. Bu sayede kotanızı harcamadan direk gerekli dosyaları cihazınıza atarak oyun oynamanın zevkine varabileceksiniz...

KURULUM:
1- Dosyaları rardan çıkarınız.

2- Dosya içindeki com. diye başlayan klasörü telefonunuzdaki 'sdcard/Android/obb/' içindeki obb adlı klasöre atınız. Eğer obb diye bir klasör yoksa kendiniz obb adında yeni bir klasör oluşturun ve bu dosyayı içine atın.

3- Oyunun kurulumu için gerekli apk yı telefona atın ve kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız market harici uygulamaların kurmasına izin ver seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir.

4- Bazı oyunlar ilk açılışta internetin açık omasını isteyebilir. Bunlarıda dikkate alınız.



 İNDİRME LİNKLERİ;  LİNK1    LİNK2    LİNK3    LİNK4


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free